In 2012 is De Betere Pil gestart met de verkoop van gezondheidsartikelen zoals: homeopathie, fytotherapie, vitamines en supplementen. Gedurende de jaren nam het lokale aanbod van verkooppunten sterk af. De Betere Pil speelt in op deze verandering en streeft er naar niet alleen het aanbod, maar ook de kwaliteit met betrekking tot de service te verbeteren.

Gezondheidsartikelen kun je tegenwoordig op veel verschillende manieren verkrijgen. Daarbij speelt in veel gevallen het commerciële oogpunt daarachter een grote rol. Voor De Betere Pil is de belangrijkste factor het verstrekken van de juiste, eventueel door arts of therapeut voorgeschreven, middelen.

De Betere Pil heeft een zo breed mogelijk assortiment, anders gezegd: Bij ons kun je bijna alle beschikbare middelen bestellen. Indien een product niet voorradig is wordt het voor je bij de desbetreffende leverancier besteld. De Betere Pil streeft er naar dat jouw bestelling zo spoedig mogelijk geleverd of opgehaald kan worden.

Website: http://www.debeterepil.nl/
E-mail: info@debeterepil.nl
Telefoon: +31 (0) 6 – 144 30 746

Wij bakken speciaal voor jou het lekkerste glutenvrije gebak van Sint Willebrord en omstreken.
Alles wat je bij ons besteld wordt vers gebakken!

Wil je een bestelling doorgeven? Neem dan telefonisch contact met ons op. Doe dit minimaal 24 uur van te voren zodat wij je bestelling op tijd klaar hebben liggen.
Wij werken niet met openingstijden maar alleen op afspraak en bestelling.

Website: https://www.bakkerijdeantigluut.nl/
E-mail: info@bakkerijdeantigluut.nl
Telefoon: +31 (0) 6 – 552 99 099

The Premium Cake Box 
Een maandelijkse #subscription box boordevol cadeautjes aan jezelf die uiteraard allemaal bak gerelateerd zijn.
Iedere maand wordt je verrast met de mooiste bak producten van caketoppers en bakvormen tot ingrediënten voor het maken van schuimkusjes (recept inbegrepen) en spuitmondjes. Haal snel ook jouw Premium Cake Box in huis! (of doe hem iemand cadeau)

LET-OP op dit moment hebben ze een SALE!

Website: https://www.thepremiumcakebox.nl
E-mail: info@thepremiumcakebox.nl
Telefoon: +31 (0) 6 – 590 60 802