In 2012 is De Betere Pil gestart met de verkoop van gezondheidsartikelen zoals: homeopathie, fytotherapie, vitamines en supplementen. Gedurende de jaren nam het lokale aanbod van verkooppunten sterk af. De Betere Pil speelt in op deze verandering en streeft er naar niet alleen het aanbod, maar ook de kwaliteit met betrekking tot de service te verbeteren.

Gezondheidsartikelen kun je tegenwoordig op veel verschillende manieren verkrijgen. Daarbij speelt in veel gevallen het commerciële oogpunt daarachter een grote rol. Voor De Betere Pil is de belangrijkste factor het verstrekken van de juiste, eventueel door arts of therapeut voorgeschreven, middelen.

De Betere Pil heeft een zo breed mogelijk assortiment, anders gezegd: Bij ons kun je bijna alle beschikbare middelen bestellen. Indien een product niet voorradig is wordt het voor je bij de desbetreffende leverancier besteld. De Betere Pil streeft er naar dat jouw bestelling zo spoedig mogelijk geleverd of opgehaald kan worden.

Website: http://www.debeterepil.nl/
E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0) 6 – 144 30 746

Sinds 2016 zijn wij dé glutenvrije bakkerij op het gebied van zoette lekkernijen! Bij ons ben je aan het juiste adres voor koek, gebak, maatwerk taarten, bruidstaarten & meer.
Wij verzenden onze pakketpost door heel Nederland en België en bezorgen onze gekoelde producten door een groot deel van Nederland. Vaste klanten weten het al; niets is ons te gek!

Wil je een bestelling doorgeven? Kijk dan snel in de webshop of kom gewoon even langs in de winkel!
Check de website voor de openingstijden.

Website: https://bakkerijdeantigluut.nl/
E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0) 165 229 014