In 2012 is De Betere Pil gestart met de verkoop van gezondheidsartikelen zoals: homeopathie, fytotherapie, vitamines en supplementen. Gedurende de jaren nam het lokale aanbod van verkooppunten sterk af. De Betere Pil speelt in op deze verandering en streeft er naar niet alleen het aanbod, maar ook de kwaliteit met betrekking tot de service te verbeteren.

Gezondheidsartikelen kun je tegenwoordig op veel verschillende manieren verkrijgen. Daarbij speelt in veel gevallen het commerciële oogpunt daarachter een grote rol. Voor De Betere Pil is de belangrijkste factor het verstrekken van de juiste, eventueel door arts of therapeut voorgeschreven, middelen.

De Betere Pil heeft een zo breed mogelijk assortiment, anders gezegd: Bij ons kun je bijna alle beschikbare middelen bestellen. Indien een product niet voorradig is wordt het voor je bij de desbetreffende leverancier besteld. De Betere Pil streeft er naar dat jouw bestelling zo spoedig mogelijk geleverd of opgehaald kan worden.

Website: http://www.debeterepil.nl/
E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0) 6 – 144 30 746

Wij bakken speciaal voor jou het lekkerste glutenvrije gebak van Sint Willebrord en omstreken.
Alles wat je bij ons besteld wordt vers gebakken!

Wil je een bestelling doorgeven? Kijk dan snel in de webshop of neem even telefonisch contact op. Doe dit minimaal 24 uur van te voren zodat wij je bestelling op tijd klaar hebben liggen.
Wij werken niet met openingstijden maar alleen op afspraak en bestelling.

Website: https://www.bakkerijdeantigluut.nl/
E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0) 6 – 552 99 099

Acupunctuur Praktijk Laogong

Als acupuncturist is mijn doel jou te begeleiden naar optimale balans van je energiestroom.

Wanneer jouw energiestroom uit balans is, ontstaan klachten of zit je ‘niet lekker in je vel’. Om dit te herstellen maak ik gebruik van het meridiaanstelsel.

Dit is een geleidesysteem, zoals het zenuwstelsel en de bloedsomloop, dat verbonden is met alle organen en de hersenen, maar daarnaast ook verbinding heeft met je energetische lichaam.

In mijn praktijk richt ik mij vooral op vrouwenklachten, zoals fertiliteit- en zwangerschapsklachten, cyclusregulatie en overgangsklachten.

Hartelijke groet, Stefanie de Jong-Elst

Website: www.praktijklaogong.nl
E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0) 165-631680