In 2012 is De Betere Pil gestart met de verkoop van gezondheidsartikelen zoals: homeopathie, fytotherapie, vitamines en supplementen. Gedurende de jaren nam het lokale aanbod van verkooppunten sterk af. De Betere Pil speelt in op deze verandering en streeft er naar niet alleen het aanbod, maar ook de kwaliteit met betrekking tot de service te verbeteren.

Gezondheidsartikelen kun je tegenwoordig op veel verschillende manieren verkrijgen. Daarbij speelt in veel gevallen het commerciële oogpunt daarachter een grote rol. Voor De Betere Pil is de belangrijkste factor het verstrekken van de juiste, eventueel door arts of therapeut voorgeschreven, middelen.

De Betere Pil heeft een zo breed mogelijk assortiment, anders gezegd: Bij ons kun je bijna alle beschikbare middelen bestellen. Indien een product niet voorradig is wordt het voor je bij de desbetreffende leverancier besteld. De Betere Pil streeft er naar dat jouw bestelling zo spoedig mogelijk geleverd of opgehaald kan worden.

Website: http://www.debeterepil.nl/
E-mail: info@debeterepil.nl
Telefoon: +31 (0) 6 – 144 30 746

Wij bakken speciaal voor jou het lekkerste glutenvrije brood en gebak van Sint Willebrord en omstreken.
Alles wat je bij ons besteld wordt vers gebakken!

Wil je een bestelling doorgeven? Neem dan telefonisch contact met ons op. Doe dit minimaal 24 uur van te voren zodat wij je bestelling op tijd klaar hebben liggen.
Wij werken niet met openingstijden maar alleen op afspraak en bestelling.

Andere allergieën waar wij rekening mee moeten houden? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Website: http://www.bakkerijdeantigluut.nl/
E-mail: info@bakkerijdeantigluut.nl
Telefoon: +31 (0) 6 – 552 99 099

Als betrouwbare speler op de markt, gericht op service, techniek en innovatie onderscheid Digitwin Solutions zich door actuele kennis en jaren ervaring van jonge specialisten in te zetten om jouw digitale bedrijfsstructuur maximaal te optimaliseren.

Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat de technologische ontwikkelingen te vertalen naar praktische toepassingen niet alleen voor particulieren maar ook het MKB, ZZP’ers en kleine zelfstandigen.

Een duurzame oplossing is vakwerk. Kies bij een investering in techniek voor zekerheid!
Wij zijn altijd bereikbaar. Zijn ervaren, doortastend en hebben verstand van IT.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, ontdek automatisering en ervaar de eenvoud!

Website: https://www.digitwin-solutions.nl/
E-mail: info@digitwin-solutions.nl
Telefoon: +31 (0) 6 – 5906 0801 / +31 (0) 6 – 5906 0802