PATRICIA FASSAERT AANGENAAM

Mijn naam is Patricia Fassaert en ben al van jongs af aan geïnteresseerd in alternatieve geneeswijzen. Na 6 jaar als A-verpleegkundige gewerkt te hebben in het Bravis Ziekenhuis (voorheen St. Franciscus Ziekenhuis) te Roosendaal en 12 jaar als verpleegkundige, zorgcoördinator, planner, relatiebeheerder en Operationeel Manager in de thuiszorg, bleef het mij verbazen dat er nog steeds veel aversie bestond tussen de reguliere- en alternatieve geneeswijzen.

Vanuit het belang van de patiënt heb ik me altijd afgevraagd waarom men zich niet meer concentreerde op de mogelijkheden om beide geneeswijzen te combineren. Immers kun je niet zonder het een, maar ook niet zonder het ander.

HIERDOOR ONTDEKTE IK IN 2001 DE MESOLOGIE

Een complementaire geneeswijze waarbij de reguliere en alternatieve gezondheidszorg elkaar juist ondersteunen en de patient in al haar facetten centraal staat.

Na met succes de vijfjarige opleiding tot mesoloog te hebben afgerond, startte ik begin 2007 mijn eigen mesologie praktijk waarin ik mensen nog beter van dienst kan en wil zijn.

Mocht je, na het bekijken van deze site, nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een consult, neem dan contact met mij op via telefoonnummer 06 – 53 48 36 30 of stuur een e-mail via de contact pagina. Je bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

Ik wens je een goede gezondheid toe.